Programma en locaties

De training Grip op je bakkerij heeft als doel de bakker een nog betere ondernemer te laten zijn. De ondernemer krijgt in zes dagen handvatten om grip te krijgen op de algehele bedrijfsvoering van zijn onderneming.

Trainingsdag Datum en tijd Fase/ Onderwerp Locatie Trainer
Dag 1 Maandag 14 sept 2015
09.00 – 17.00
Inspiratie tour Neem een kijkje in de keuken van andere ondernemers; retail, horeca, slager en collega-bakker. Regio Amsterdam Begeleiding door Andre Wijnhorst (NBA) en Hanneke te Boekhorst (coach)
Dag 2 Maandag 5 okt 2015 09.00 – 17.00 Consumentenbeleving Inspelen op onbewust klantengedrag. Klanten boeien, binden en vasthouden. Restaurant van de Toekomst, Wageningen Walter Fauser en Helma Looman
Dag 3 Maandag 2 nov 2015 09.00 – 17.00 Persoonlijk leiderschap Vaststellen van persoonlijke leiderschapsstijlen. Personeel aansturen en motiveren (inclusief rollenspellen). Kantoor Bakkerswereld, Hanzestraat 1 Doetinchem Margret Grippeling (NBA)
Dag 4 Maandag 25 jan 2016 09.00 – 17.00 Productie en promotie Onderscheidend vermogen ontdekken en product vermarkten. Koopmans Meel, Leeuwarden Trainer wordt nader bekend gemaakt
Dag 5 Maandag 22 febr 2016 09.00 – 17.00 Bedrijfseconomisch Hoe zorgt u ervoor dat uw bakkerij beter rendeert? Flynth Amersfoort Peter de Jong (Flynth)
Dag 6 Maandag 21 mrt 2016 09.00 – 17.00 Certificaat uitreiking
Opdrachten bespreken, terugblik en afsluiting.
Dawn Foods, Breda Hanneke te Boekhorst (coach)
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.